Garancija za vozila obuhvata

o Ugovornu garanciju na vozilo (24 - 60 mjeseci od datuma isporuke vozila kupcu, osim u slučaju drugih, povoljnijih uslova zakonom garantovanih kupcu). Prodavac garantuje da će u slučaju neispravnosti nastalih u periodu od 24 mjeseca od datuma isporuke vozila, bez ograničenja u kilometraži, i za koje se utvrdi da su predmet garancije, izvršiti popravku vozila u skladu sa odredbama garancije.
o Garanciju koja se odnosi na boju (36 mjeseci), Vozilo je pod garancijom na neispravnosti nastale u proizvodnji koje se odnose na boju za period od 36 mjeseci od datuma isporuke. Garancijom se obezbjeđuje potpuno ili parcijalno bojenje vozila u zavisnosti od potrebe i uklanjanje bilo koje ustanovljene greške u skladu sa standardnim uslovima proizvođača
o Anti-korozivnu zaštita (8 godina), Sastavni elementi karoserije vozila su pod garancijom protiv rđanja izazvane korozijom koja se pojavljuje iznutra. Garancijom se obezbjeđuje popravka odnosno zamjena bilo kog sastavnog elementa karoserije koji je oštećen korozijom i važi 8 godina od datuma isporuke vozila.
o Sve intervencije pokrivene ovom garancijom dostupne su pod istim uslovima za sve grupacijske servisne centre (u BiH i inostranstvu).