O nama

Ovlašteni smo prodavac i serviser brendova FIAT, FIAT PROFESSIONAL, ALFA ROMEO, JEEP, PIAGGIO, VESPA, APRILI, MOTO GUZZI.

Posjedujemo savremeni izložbeni salon i servis, koji su projektovani po najsavremenijim standardima i zahvaljujući, prije svega, stručnom i ekspeditivnom osoblju, te najmodernijoj opremi, u svakom momentu možemo kvalitetno i brzo opslužiti naše klijente, kako u prodaji tako i u segmentu servisiranja i održavanja vozila.

Svakim danom smo iskusniji i bogatiji novim klijentima. Zadovoljstvo nam je da kažu da smo njihov najpouzdaniji partner i lider u svojoj djelatnosti. Nudeći kvalitetne proizvode želimo im unaprijediti život, poslovanje i okruženje.

Zašto birati nas?

Ovlašteni prodavac i serviser

Za vozila Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep, Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi i Iveco

Orginalni dijelovi

Radimo sa originalnim rezervnim dijelovima

Moderna oprema

Imamo najmoderniju opremu i alate za održavanje vozila

Staro za novo

Vršimo prodaju vozila i po sistemu "staro za novo"

Lokacija

Naš objekat se nalazi na putu Banja Luka - Laktaši.

Prodajno servisni centar

Marketauto posjeduje jedan od najvećih i najmodernijih salona u Bosni i Hercegovini.

Izložbeni salon se prostire na površini od 650 m2. Sastoji se iz 4 segmenta u kojem su, jedni pored drugih, po segmentima, izloženi brendovi: FIAT, FIAT PROFESSIONAL, ALFA ROMEO i JEEP.

Servis vozila smješten je na 550 m2, a uključuje: prijemni odjel vozila, 4 dizalice i 10 radnih mjesta te posjeduje moderan sistem za optiku, vulkanizerski odjel, kao i savremene dijagnostičke aparate i informatičke sisteme potrebne za servisiranje vozila.

Takođe posjedujemo skladište rezervnih dijelova površine 150m2 razvrstanih u savremenim regalima.

Misija i Vizija

Svakim danom smo iskusniji i bogatiji novim klijentima. Zadovoljstvo nam je da kažu da smo njihov najpouzdaniji partner i lider u svojoj djelatnosti.

Misija kompanije: Ispuniti i najzahtjevnije želje klijenata. Nudeći kvalitetne proizvode želimo im unaprijediti život, poslovanje i okruženje.

Vizija kompanije: Ostati priznato, moderno i efikasno preduzeće koja će biti među liderima u svojoj djelatnosti. Istovremenim poštovanjem konkurencije, svojim brendovima omogućiti stalni rast prodaje.

Naši prioriteti

Težimo da svojim klijentima obezbjedimo povjerenje i zadovoljstvo kvalitetom naših usluga i stalnim unaprijeđenjem kvaliteta u svim fazama procesa rada i poslovanja.

Stalno identifikovanje nedostataka u procesima poslovanja i njihovo otklanjanje učešćem svih zaposlenih, a prije svih menadžera na svim nivoima.

Potpuna osposobljenost i odgovornost svih zaposlenih za procese u kojima rade.

Izvođenje svih aktivnosti na vrijeme i kvalitetno, od strane svih zaposlenih.

Svojim zaposlenim osigurati ekonomsku i poslovnu sigurnost.