Najveći izbor

Prodaja novih i polovni vozila

Ukoliko razmišljate o kupovini putničkog ili komercijalnog vozila, naši stručni prodajni savjetnici će Vam pomoći da u skladu sa vašim zahtjevima i mogućnostima napravite pravi izbor.

U salonu je na izboru do 15 različitih modela svih brendova koje zastupamo. Van salona posjedujemo carinsko skladište iz kojeg možemo upotpuniti izbor vašeg budućeg vozila. Posebnu pažnju posvećujemo raspoloživosti komercijalnih vozila. Pravnim licima, u svakom momentu, možemo ponuditi veliki izbor varijanti tovarnih prostora i nosivosti vozila.

Odvezite vaš automobil u rekordno kratkom vremenu. Velik izbor modela, finansijska kuća, tehnički pregled i osiguranje, omogućava da na jednom mjestu i bez gubljenja vremena kupite vaše vozilo.

OBATITE NAM SE S POVJERENJEM

Stojimo na raspolaganju za sve Vaše potrebe po pitanju nabavke i održavanja vozila, te pronalaska još efikasnijih načina njihove upotrebe u okvirima Vašeg poslovanja, uz partnerski odnos, uzajamno poštovanje i najviši stepen odgovornosti.

Flotna prodaja

Kao što svaki automobil otkriva identitet svog vlasnika, tako i svaki vozni park otkriva ponešto o kompaniji koja ga posjeduje.

Kvalitet, pouzdanost, pomoć na putu i vrhunska usluga zaštitni su znak naše flotne prodaje. Flotnim kupcima u BiH nudimo veliki broj modela kako putničkih tako i komercijalnih vozila. Ponuda je upotpunjena i bogatim izborom motora benzinskih i dizel sa optimalnim balansom performansi i potrošnje. Zahvaljujući našoj prodajnoj i servisnoj mreži i garantovanoj mobilnosti koju pruža 24-satna usluga, takođe nudimo i najbolje uslove za optimalnu podršku vozačima i vozilima Vaše kompanije ne samo pri kupovini vozila, nego i dugo nakon nje.