Jeep Gladiator od 2020. godine u Evropi

Jeep Gladiator će u EMEA regiji biti dostupan 2020. godine.
  • Najvažniji događaj za Grupu vlasnika vozila modela Jeep® (JOG - Jeep Owners Group) i ljubitelje brenda Jeep širom Evrope održaće se od 12. do 14. jula u San Martino di Kastroca (San Martino di Castrozza), Italija.
  • Brend Jeep će održati evropsku premijeru novog modela Jeep Gladiator za posjetioce Jeep kampa u saradnji sa Mopar-om.
  • Kao najsposobniji kamionet srednje veličine ikada proizveden, Jeep Gladiator će u EMEA regiji biti dostupan 2020. godine.
  • Na događaju će takođe biti prikazan Wrangler Rubicon 1941. koji je dizajnirao Mopar - ova off roud konfiguracija u potpunosti zadovoljava pravila ulične vožnje i i podstiče želju za avanturom.

Brend Jeep® otkrio je mjesto gdje će se održati Jeep Camp 2019, najvažniji događaj za sve vlasnike i ljubitelje Jeep-a, koji će se održati u Italiji, u poznatom gradu San Martino di Castrozza (TN) od 12. do 14. jula.

Preljepa lokacija u blizini Dolomita ugostiće ljubitelje brenda i članove Grupe vlasnika modela Jeep (JOG) širom Evrope i biće pogodna lokacija za ovogodišnji bogati program. Tu će takođe biti održana evropska premijera koja će šesto izdanje događaja učiniti još uzbudljivijim: biće to prilika za sve ljubitelje i vlasnike Jeep vozila da uživo vide novi Jeep Gladiator, najsposobniji kamionet srednje veličine ikada proizveden, sa posebnom opremom koju je izradio Mopar.

Tri dana dobre avanture očekuju učesnike manifestacije Jeep kampa 2019. Imaće priliku da voze čitavu gamu Jeep, da testiraju legendarne sposobnosti ovih SUV modela na više terenskih staza i da uživaju u različitim sadržajima, kao što su i koncerti i zabava za djecu. U podnožju Dolomita, biće to avantura u klasičnom „Jeep Jamboree" stilu, koji označava jedno od klasičnih američkih okupljanja posvećenih 4x4 vozilima. Format koji inspiriše više od 30 ovakvih događaja od Kalifornije do Mejna, od Arizone do Tenesija. Ova američka tradicija je obnovljena u Evropi 2014. u obliku spektakularnog Camp Jeep, kao proslava slobode, strasti i avanture u čistom, autentičnom Jeep stilu.

Neosporiva zvijezda ovogodišnjeg izdanja biće novi Jeep Gladiator. Jeep Gladiator je na svijetu prvi put prikazan na Sajmu automobila u Los Anđelesu krajem 2018. i predstavlja povratak brenda u segment pick - up kamioneta. Novi Gladiator zasnovan je na bogatoj tradiciji otpornih, pouzdanih Jeep kamioneta i nudi autentičan dizajn, funkcionalnost i prilagodljivost, najbolju vuču u svojoj klasi i 4x4 pogon, slobodu vožnje bez krova, naprednu i ekonomičnu transmisiju, superiornu dinamiku na putu kao i sposobnosti terenske vožnje, pored skupa bezbjednosnih i naprednih tehnoloških elemenata.

Novi Jeep Gladiator proizveden je u Toledo Supplier Park u Toledu, u Ohaju, i stiže u Jeep salone u SAD ovog proljeća. Njegov dolazak na tržište regije EMEA (Evropa, Bliski Istok i Afrika) planiran je za 2020.

Još jedan važan dio ovogodišnje Jeep Camp manifestacije biće model Jeep Wrangler Rubicon 1941. koji je dizajnirao Mopar, brend FCA Grupe posvećen post prodajnim proizvodima i servisiranju svih vozila Grupe.

Jeep Wrangler Rubicon 1941. imao je premijeru na Sajmu automobila u Ženevi, i on je 100% usklađen sa zakonima o vožnji na ulicama, unaprijeđen Jeep Performance dijelovima i posjeduje neosporive mogućnosti terenske vožnje. Dvoinčni set za podizanje suspenzija, usisnik za vazduh, zaštita karoserije od kamenja, crni pragovi na vratima, crni poklopac otvora rezervoara i patosnice za sve vremenske uslove pospješuju posebnu konfiguraciju ovog automobila.

Vrhunsku konfiguraciju dopunjava eksterijer iz 1941. koji obilježava važnu godinu za brend Jeep: prvu pojavu Willys modela, što takođe označavaju i drugi detalji vozila kao što su točkovi, mjenjač i stočić na zadnjim vratima. Vozilo je takođe opremljeno ostalim autentičnim elementima izabranim iz asortimana od više od 200 Jeep Wrangler elemenata, u koje spada i posebni Seven Slots prednja maska hladnjaka (grill), blatobrani, ofroud svjetla, mat crni poklopci retrovizora - svi u kontrastu u odnosu na Hella Yella žutu boju eksterijera. Biće dostupan od ovog ljeta na svim Wrangler dizel modelima sa 2,2 litra, kao i u verzijama Sahara i Sport.

Dodatne informacije o Jeep kampu 2019. biće dostupne na vebsajtu Jeep-a ili na zvaničnim profilima Jeep-a na društvenim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/JeepOlllllllOpeople/

Instagram: https://www.instagram.com/jeepeurope/

 
 
 
  • Najbolja ponuda vozila i usluga
  • Iskustvo i stručnost
  • Sve na jednom mjestu

Kontaktirajte nas

Svetosavska 221, Glamočani, 78252 Laktaši
Bosna i Hercegovina
Prodaja vozila: +387 (0)51 507 349, +387 (0)51 507 344
Servis: +387 (0)51 508 606
Homologacija: +387 (0)51 508 601
Tehnički pregled: +387 (0)51 508 600
Računovodstvo: +387 (0)51 507 337
Finansije: +387 (0)51 507 336
FAX: +387 (0)51 585 093
Email: info@fiat-auto.ba

Lokacija